April 20, 2013

Gambar mama pregnant


Damia nak tengok x gambar masa mama mengandung kat Damia?
Rasanya ada sekeping ni je.
Abah ada tangkap masa mama kat hospital tapi xtau la mana dia buang.
Ni pun aunty syasya yang tangkap masa kita pergi berkelah kat Pantai Merdeka.
Agaknya macamana rupa Pantai Merdeka bila Damia baca blog ni yer?

Cuba tengok kat tangan mama tu.
Siap ada gelang hospital lg kan?
Mama tengah bercuti tu.
Mama kena duduk kat ward dekat sebulan masa mengandung kat Damia tau.
Boring ya amat!
Tapi ok jugak, mama x yah p keje.
P keje time mengandung pun menyiksa juga.
Xlarat nak jalan jauh.
Perut berat.